HU | EN

A hitelesség biztonságával.

Bizalmat építünk.

Stabil alapokon.

Bizalmat építünk.

Évtizedek tapasztalatával.

Bizalmat építünk.


Küldetésünk


Cégcsoportunk több évtizede van jelen a hazai és nemzetközi piacon. Szemünk láttára és részvételünkkel zajlott le egyre gyorsuló ciklusokban az információtechnológia evolúciója. Az utolsó fejlődési ciklus eredménye az IoT (Internet of Things) majd később az IoE (Internet of Everything) világ kialakulása. A változások hatására hoztuk meg döntésünket, hogy helyzetünket és szerepünket az új, megváltozott piaci igényeknek megfelelően újrapozícionáljuk. Az új technológiát az évtizedes tapasztalatok megalapozottságával kezeljük, innovatív megoldásokkal globális szolgáltatásokat fejlesztünk. Célunk, hogy stabil alapokon, az évtizedek tapasztalatával és a hitelesség biztonságával bizalmat építsünk!

Kompetenciák

Hitelesítés, hitelességvizsgálat, termékazonosítás, fejlett kriptográfiai megoldások. Néhány téma az elmúlt évek kutatási – fejlesztési – innovációs projektjeiből. Az innováció segít minket abban, hogy az információtechnológia állandó és gyorsütemű fejlődése közepette immár több mint 20 éve folyamatosan jelen legyünk a hazai informatikai vállalkozások élvonalában. Tudományos minősítéssel rendelkező munkatársaink rendszeres előadói hazai és külföldi egyetemeknek. Élő kutatás-fejlesztési kapcsolatokat ápolunk a hazai felsőoktatási intézményekkel, sikerrel pályázunk hazai és európai uniós kutatás-fejlesztési projektekre.

Intersoft csoport

Intersoft Hungary Kft.


A Cégcsoport irányítását az Intersoft Hungary Kft. végzi. A holdingfeladatok ellátása mellett koordinálja az összetett projektek irányítását.


Intersoft Informatika Kft.


A fejlesztői tevékenység, új termékek létrehozása, bevezetése, integrált informatikai rendszerek kialakítása, üzemeltetése, a K+F gyakorlati megvalósítása az Intersoft Informatika Kft. feladata.

Intersoft Consulting Kft.


Az Intersoft Consulting Kft. az üzleti megoldások szállítója. A dinamikusan fejlődő szoftverház a világ vezető megoldásszállítóinak termékpalettájáról kínál vállalatirányítási rendszereket.


Intersoft Controlling Kft.


Az Intersoft Controlling Kft. pénzügyi- és számviteli területen nyújt széles körű szolgáltatásokat a Cégcsoport Ügyfelei számára.


Kiemelt partnereink


Referenciáink