EN

|

HU
Intersoft-Hungary Kft. Logo

SaaSA projekt tárgya és tevékenységei:

A kutatás-fejlesztési projektünk keretében a felsorolt akadályokat kívántuk elhárítani egy globális keretrendszer matematikai és informatikai megalapozásával, vagyis:

  1. - az információk felett való teljes körű rendelkezési jog biztosításának technológiai hátterét teremtettük meg a kriptográfiai eszközök és eljárások (RSA nyílt/zárt kulcsos titkosítási eljárás és egyéb eszközök) célirányos aggregálására irányuló kutatása révén,
  2. - kriptográfiai eszközök (anonymous authorization/anonymous resolution) célirányos kutatását végeztük el a zárt és nagy biztonsági igényű adatbázisok (bankok és hitelkártya társaságok, állami népesség nyilvántartók, egészségügyi adatbázisok, stb.) behatárolt célú, fizikailag védett csatornájú információcsere nélküli együttműködésének lehetővé tételére,
  3. - a meglévő kódolási eljárásokat új, továbbfejlesztett matematikai alapokra helyeztük,
  4. - szabadon skálázható, 100%-os elérést biztosító, globálisan elosztott hardveres illetve virtuális hardveres szolgáltatás-nyújtási háttér kialakításához szükséges kutatás-fejlesztés elvégzése a kriptográfiai módszerek, illetve a cluster/grid rendszerelméletek területén, a meglévő eljárások gyakorlati célú aggregálásával.


A megvalósítás során megtörtént egy integrált prototípus építése és alkalmazási tesztkörnyezet létrehozatala, teszt-üzemmód futtatása, visszacsatolások elvégzése.

A támogatás mértéke 50%, a támogatás összege 96.839.836 Ft. A projekt időtartama: 2010.06.01 - 2011.11.30.

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. Cím: 1139. Budapest, Váci út 83., Center Point 2. irodaház fszt.


A támogatás mértéke 69.98%, a támogatás összege 690 532 454 Ft. A projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.09.26.


⇽ Vissza

Copyright © 1984-2021 intersoft.hu - All rights reserved.